Rektörümüz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz, Üniversitemizin ulusal ve uluslararası alanda yaptığı akademik, sosyal ve kültürel faaliyetleri ile kadınlar, çocuklar, aileler ve engelliler başta olmak üzere Üniversitemizin toplumun bütün kesimlerini kuşatacak şekilde  huzurumuza, birlik ve beraberliğimize katkı sağlamak amacıyla  kampüs içinde ve dışında yaptığı çalışmaları Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’a anlattı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a 17 farklı konu başlığı altında şehrimizin 2053 vizyonunun anlatıldığı Kırıkkale 2053-Arama Konferansı Kitabı’nı hediye etti