Rektörümüz 40. Yılını Kutlayan İl Gazetesine Tebrik Ziyaretinde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, kuruluşunun 40. yılını kutlayan İl Gazetesi’ni ziyaret etti. Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, ziyarette Rektörümüze eşlik etti.

İl Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ramazan Çetin’e tebriklerini ileten, İl Gazetesi personeline başarılar dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, “Yerel basın organlarımız, sadece kendi ilinde değil ulusal çapta da önemli görevler üstlenmektedir. Çünkü görsel ve yazılı ulusal yayın organları, yerel basını takip ediyor. Benim 36 yıldır tanıdığım ve bu sene 40. yılını kutlayan İl Gazetesi, bu anlamda önemli bir fonksiyon icra ettiği gibi yerel bir hafıza oluşturma görevini de yerine getirmektedir. İl Gazetesi’nin hayırlı bir şekilde nice senelere ulaşmasını Allah’tan dilerim” dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Rektörümüz, Ramazan Çetin ve Reklam ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Davut Kayır’a Üniversitemiz ve Üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İl Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ramazan Çetin ve Reklam ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Davut Kayır, Rektörümüze nazik ziyaretleri ve samimi düşünceleri dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyaret, Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan’ın Ramazan Çetin’e Çeşnigir Köprüsü’nün resmedildiği çini tablo hediye etmesi ile sona erdi.