Proje Koordinasyon Komisyonu Toplantısı Rektörümüz Başkanlığında Yapıldı

   Ulusal ve uluslararası alanda proje bazlı iş birliği çalışmaları yapan ve başarılı çıktılar elde eden Üniversitemizde, proje üretim kültürünün öğrencilerimiz arasında yaygın ve cazip hale gelmesi için atılabilecek adımları görüşmek üzere Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan başkanlığında Proje Koordinasyon Komisyonu Toplantısı yapıldı.

   Rektörlük Senato Salonu’ndaki toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Başalan, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci ile akademik ve idari birim temsilcileri katıldı.

   Bilimsel ve teknolojik gelişmişliğin, ülkelerin bölgesel ve küresel gücünün seviyesini de gösterdiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, akademik alanda ve yüksek teknolojili ürünler üretilmesi noktasında proje oluşturma ve farklı disiplinlerinin birlikte çalışma kültürünün öğrencilerimize uygulamalı olarak kazandırılmasının Yakın Geleceğin Büyük Türkiyesi adına önemli kazanımları olacağını ifade etti.

   İnteraktif bir şekilde gerçekleşen toplantıda, orta ve yüksek teknolojili ürün üretiminin önemi ve ülkemize katkıları, bu sahada çalışmanın sunduğu cazip kariyer fırsatları, teorik kısmından üretim kısmına kadar proje aşamaları ve devlet kurumlarımızın hibe destekleri konuları hakkında öğrencilerimize yönelik yapılacak farkındalık çalışmaları ile eğitim müfredatımızda yapılabilecek düzenlemeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.