Keskin Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Heyecanı

Üniversitemiz Keskin Meslek Yüksekokulu, Merkezi Derslikler' de düzenlediği mezuniyet töreni ile öğrencilerini uğurladı. Mezuniyet törenine Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Alper Gürer, müdür yardımcıları, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz ve yakınları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Keskin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Alper Gürer'in açılış konuşması ile devam etti. Doç. Dr. Gürer, “Keskin Meslek Yüksekokulumuz 1994 yılında eğitim öğretim faaliyetlerine başlamış olup Üniversitemizin en köklü birimlerinden biridir, Bu gün Keskin Meslek Yüksekokulumuzun 29. Mezuniyet Töreni’nde yaklaşık 300 öğrencimizi daha mezun etmekten dolayı büyük bir onuru sizlerle paylaşıyorum. Geçtiğimiz iki yıl içerisinde öğrencilerimize hem meslek alanlarıyla ilgili en güncel bilgileri öğretmeye hem de onları evrensel ve milli değerlerimiz konusunda bilinçlendirmeye çalıştık. Bu süreçte öğrencilerimizle makaleler yazdık ve projeler ürettik. Topluma katkı faaliyetleri ve sosyal faaliyetler yaparak öğrencilerimizin gelişmelerine katkı sağlamaya gayret ettik ve başarılı sonuçlar elde ettik. Bu başarımızda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Rektörlüğümüze, kaliteli eğitim ve öğretim faaliyetlerinin sürdürülmesinde özverili çalışmalarından dolayı akademik ve idari personelimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.  Meslek Yüksekokulumuzda yapılan eğitimin niteliği ve akademik dönemin değerlendirmesini yapan Doç. Dr. Alper Gürer, mezun olan öğrencilerimizi cübbeleriyle görmekten gurur duyduğunu ifade etti. Öğrencilerimize “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.” sözünü hatırlatan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gürer öğrencilerimize meslek hayatlarında başarılar diledi.  

Keskin Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan 5 bölümde 7 programda eğitim alan ve başarıyla okullarını bitirerek mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimiz içerisinde Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Elif Olgun yüksekokul birincisi oldu.  Gerçekleştirdiği konuşmasında tüm hocalarına teşekkür eden Olgun “Okulumuzda almış olduğumuz nitelikli eğitimi ve disiplini, tüm hayatımda uygulamaya çalışacağım.” dedi. Mesleğinin getirdiği tüm yetki ve sorumlulukların farkında olduğunu belirten Olgun tüm arkadaşlarına da bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.   Keskin Meslek Yüksekokulu ikincisi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı’ndan Arslan Öçal olurken, okul üçüncüsü ise Çocuk Gelişimi Programı’ndan Hilal Tamdemir oldu.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri Keskin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Alper tarafından verildi. Mezuniyet töreni, öğrencilerimizin havaya atmaları ile son buldu. Tören sonunda öğrencilerimiz; arkadaşları, hocaları ve aileleri ile fotoğraf çektirdi.