Prof. Dr. Ekrem Savaş, Kırıkkale Fen Lisesi Öğrencilerine İslam Kültür Dünyasının Bilimler Tarihindeki Yerini Anlattı

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, büyük bilim insanımız Prof. Dr. Fuat Sezgin’i yurt genelinde ortaöğretim ve lise öğrencilerimize anlatmak ve tanıtmak amacıyla Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı’nın (İBTAV)  düzenlediği  Prof. Dr. Fuat Sezgin ve İslam Bilim Tarihi Tanıtım Seminerleri çerçevesinde Kırıkkale Fen Lisesinde ”İslam Kültür Dünyasının Bilimler Tarihindeki Yeri” konulu seminer verdi.

Müslüman bilim insanlarının yapmış oldukları buluşlar ile dünya medeniyetine yaptığı katkıların anlatıldığı seminere  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün, Kırıkkale Fen Lisesi Müdürü Barış Küçük, öğretmenler ve öğrenciler  katıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün ve  Kırıkkale Fen Lisesi Müdürü Barış Küçük, seminer dolayısıyla Prof. Dr. Ekrem Savaş’a teşekkür etti. Program, günün anısına toplu fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.