2022 yılı YÖK Engelsiz Üniversite Ödülleri, Rektörümüz Tarafından Verildi

Yükseköğretim Kurulu tarafından düzenlenen “2022 Yılı Engelsiz Üniversite Ödülleri” kapsamında 1 mavi, 5 turuncu bayrak ödülüne layık görülen birimlerimizin belge ve bayrakları Rektörümüz tarafından birim amirlerine verildi.

2022 yılı YÖK Engelsiz Üniversite Ödülleri, senato toplantısı öncesinde, Diş Hekimliği Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Adalet Meslek Yüksekokulu, Kırıkkale Meslek Yüksekokulu, Kütüphane Binası ve Merkezi Derslikler Birimi’ne Mekânda Erişim konusunda yapmış oldukları düzenlemelerden dolayı Turuncu Bayrak ödülleri;  Eğitim Fakültesi’ne ise Sosyokültürel Faaliyetlerde Erişilebilirlik konusundaki çalışmalarından dolayı Mavi Bayrak ödülü Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan tarafından verildi.

Rektörümüz, ödül alan birimlerimizi kutlarken, diğer birimlerimizin de en kısa sürede erişilebilirlik konusundaki çalışmalarını tamamlamalarını beklediğini söyledi.